Extraescolars: Science Club – Club de Ciència

shutterstock_210298912

Descripció:

Us oferim una activitat extraescolar ja sigui en Català ò en Anglès on els nens i nenes puguin gaudir de la ciència i del pensament crític amb activitats molt creatives i experimentals, podran descobrir la cara més activa i pràctica de la ciència amb projectes molt divertits.

Objectius del nostre “Club de Ciència” o “Science Club”:

– Despertar en els nens interès sobre el món de la ciència a través de l’experimentació i l´observació directa de tot el que els envolta.

– Construir, programar i fomentar el pensament crític amb innovació, creativitat, habilitats emprenedores i el pensament complex.

– Potenciar la creativitat, la comunicació i la innovació com part del procés educatiu des de les intel·ligències múltiples basant-nos en les noves tècniques pedagògiques.

- Estimular actituds crítiques, així com la observació i experimentació.

Activitat Extraescolar anual:

Els petits científics realitzaran projectes científics mensuals en grup aplicant el mètode científic des de les hipòtesi, experimentant i extraient resultats i per tant conclusions que podran compartir amb les seves famílies. Tractant temes del seu interès i responent a la seva curiositat.

També en Anglès:

Aquesta és una bona oportunitat per practicar l’Anglès viscut, els nens i nenes es familiaritzaran amb el vocabulari científic de forma natural fent-ho servir.

Descarregueu-vos el model de proposta Club de Ciència més abaix.

Club de Ciència. pdf

Contacta amb nosaltres per a realitzar un projecte personalitzat
934 144 090 – 679 192 910 o per e-mail

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *