Nuestros clientes nos avalan
Empresas e instituciones de todo el país confían en nuestros programas personalizados. Con ellos expresamos una vocación compartida, la de participar en la educación de las siguientes generaciones.
Si estás interesado en nuestros proyectos, puedes ponerte en contacto con nosotros haciendo clic aquí.
Muchas gracias por creer en nosotros y ayudarnos a hacer del aprendizaje un proceso divertido.
"Com sempre, una activitat genial, ben presentada. Heu sabut captar molt bé l’atenció del grup i fer-los participar en els aprenentatges que han fet durant la sessió."
ESCOLA AGUSTÍ BARTRA (TERRASSA)Març 2014 - Acids i Bases
"Felicitem a les educadores. Han fet un treball i una sessió fantàstica, divertida i amb molt de contingut. Als nens i nenes els ha agradat molt, hi han après moltes coses."
INSTITUT ESCOLA LA TORDERA (SANTA MARÍA DE PALAUTORDERA)Febrer 2014 - Esmorzar nutritiu
"Ens ha agradat moltíssim l’activitat. L’alumnat ha après contingut “complicat” d’una manera amena, participativa i molt pràctica. Ens agradaria tornar a realitzar aquests tipus d’activitats. Seria possible en llengua anglesa?"
ESCOLA MARTINET (CORNELLÀ)Maig 2014 - Reaccions químiques
"Excel·lent activitat. Molt bé la participació de l’alumnat en relació al contingut."
ESCOLA JOAQUIMA VEDRUNA (TERRASSA)
"Volem recomenar, agraïr i deixar constància de l’alt grau de satisfacció que tenim en la nostra col·laboració amb l’entitat Ciència Divertida. Els alumnes de cicle superior de primària tenen l’oportunitat de conèixer el Parc Científic Barcelona i realitzar un taller de Biomedicina."
PARC CIENTÍFIC BARCELONARosina Malagrida - Directora de la Difusió de la Ciència
"És una activitat molt dinàmica i divertida pels alumnes, el que facilita l’assimilació de continguts. La creativitat i el dinamisme atrau a l’alumnat i els fa més receptius a l’assimilació de continguts."
INSTITUT L’ESTATUT (RUBÍ)
"I thought it was great, the presenter was animated, enthusiastic and pithed the information at the right level."
SAINT PAUL’S SCHOOL (BARCELONA)Novembre 2013 - Fun Biomedicina
"L'entitat Ciencia Divertida (Funbrain, s.l.) ve col·laborant des de l'any 2006 en les activitats que aquest Servei de Salut Pública ofereix anualment a municipis a través del catàleg d'activitats educatives. La valoració de les seves intervencions han estat satisfactòries des de l'inici."
CAP DEL SERVEI DE SALUT PÚBLICA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA (BARCELONA)Cati Chamorro Moreno